HU | EN | DE | RO

Ismerjen meg minket

Korona Gomba­ipa­ri Egye­sü­lés

A Korona Gombaipari Egyesülés családi vállalkozások összefogásával, a tradíciók és elhivatottság megőrzése mellett, a legmodernebb technológiák bevonásával alakult, mely mára Közép-Európa egyik vezető gombaipari csoportosulásává vált.

Az Egyesülés a gombatermesztés teljes vertikumával rendelkezik, a gombaszaporító anyag előállításától kezdve a gombakomposzt gyártáson, valamint a magas színvonalú termelésen át a konzervipari feldolgozó háttérig.

Főként hazai beszállítókkal és több száz kollégával dolgozunk azon, hogy termékeinket hazai és számos külföldi piacra minden nap frissen és a legjobb minőségben juttassuk el.

Vállalkozásunk fő célja a folyamatos termelékenység növelés mellett, a kutatás-fejlesztés és minden a szakmához kapcsolódó innovatív technológiák bevezetése, a magas színvonalú vevőkiszolgálás biztosítása mellett.

Kapcsolat

Rólunk - Korona gomba

Korona Gombaipari Egyesülés

Tradíció és minőség 1990 óta

A Korona Gombaipari Egyesülés családi vállalkozások összefogásával, a tradíciók és elhivatottság megőrzése mellett, a legmodernebb technológiák bevonásával mára Közép-Európa egyik vezető gombaipari csoportosulásává vált.

Stabilitás és ellenőrzött minőség

Az alapanyaggyártástól kezdve a gombatermesztésen át, a tartósított termékeinkig minden alapanyagot és gyártási folyamatot gondosan ellenőrzünk.

Évtizedek tapasztalata

Felkészült munkatársainkkal, több évtizedes tapasztalattal, tudásunk legjavát adva dolgozunk azon, hogy a legjobbak lehessünk.

Modern technológiák, saját gépjárműflotta

A korszerű technológia garantálja a gyors és minőségi kiszolgálást mind a komposztgyártásban, gombatermesztésben, feldolgozóiparban és logisztikában.

Széles termékválaszték, sajátmárkás termékek

Egyedülállóan széles kínálattal, saját márkás termékek gyártásával, egyedi megrendelések lehetőségét kínáljuk.

Idővonal

1990

II. fázisú csiperke komposzt előállító üzem, első felszíni gombatermesztő házak és konzervüzem építése Demjénben

1995

korszerű, steril gombacsíra üzem és laboratórium, mely Magyarországon elsőként állított elő gombacsírát üzemi méretekben

1998

megépült a régió első III. fázisú gombakomposzt üzeme

2014

további 60 db automatizált holland-típusú gombatermesztő ház átadása, mellyel az ország legnagyobb termesztőfelülete jött létre

2015

megépítésre került a komposztüzem zárt technológiáját biztosító csarnok és keverősor, illetve, az elérhető legjobb technológiák körébe tartozó, a szaghatást jelentősen csökkentő számítógép vezérelt ammóniamosó - biofilter együttes

Felkeltettük érdeklődését?

Küldjön nekünk üzenetet, munkatársunk visszahívja Önt.